- 75%

Fiica ambasadorului

Adaugă comentariul tău

12,48 lei

(-75%)

Paris, 1919. Liderii mondiali s-au adunat pentru a reconstrui lumea din cenușa Primului Război Mondial. Dar pentru această femeie, Orașul Luminilor adăpostește secrete periculoase, pentru care mulți vor plăti din greu.

Adusă la conferința de pace de tatăl ei, un diplomat german, Margot Rosenthal nu poate suporta la început ideea de a fi prinsă în aglomerația capitalei franceze, unde toată lumea o consideră dușman. Dar atunci când se gândește să se reîntoarcă la Berlin și la viața alături de Ștefan, logodnicul rănit pe care nu-l mai recunoaște, își dă seama că viața la Paris nu este atât de neplăcută.

Plictisită și împărțită între datorie și nevoia de a fi liberă, Margot se împrietenește cu oameni foarte diferiți: Krysia, o muziciană cunoscută, cu vederi radicale și un secret pe care nu vrea să-l afle nimeni și Georg, frumosul ofițer de marină care îi dă lui Margot o slujbă – dar și motivul de a pune la îndoială tot ce credea că știe despre loialitate.

Pe fundalul unuia dintre cele mai importante evenimente din istorie, o țesătură fină de minciuni acoperă linia dintre victimele războiului și victimele iubirii, iar încrederea devine un lux pe care nu și-l poate permite…

Ultima actualizare pe 9 decembrie 2023 5:49 Detalii

Specificații: Fiica ambasadorului

Data aparitiei

Jul 2021

Nr. pagini

288

Tip coperta

Brosata

Format

137×200

Colectie

Blue Moon

Categorie

Literatura Pentru Femei

ISBN

978-606-33-7617-7

Traducatori

Gabriela Ghircoiaș

Recenzii Utilizatori

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii.

Fii primul care își spune părerea despre: “Fiica ambasadorului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12,48 leiSpartoo [Many GEOs]
Adaugă la lista de favoriteAdaugat la lista de favoriteEliminat din lista de favorite 0
Reduceri!
Fiica ambasadorului

12,48 lei

Trivamag
Logo