- 65%

Cum să lupți

Adaugă comentariul tău

10,47 lei

(-65%)

Îi putem înțelege pe ceilalți doar atunci când îi ascultăm cu adevărat. Când suntem capabili să-i ascultăm pe alții cu adevărat, le putem înțelege durerea și dificultățile cu care se confruntă.

Dar când suntem furioși, nu putem să-i ascultăm sau să le auzim suferința. Să-i asculți sincer pe ceilalți reprezintă o formă de meditație.

Devenim conștienți de respirația noastră, o urmărim și practicăm concentrarea; astfel aflăm despre celălalt lucruri pe care nu le știam înainte.

Practicând ascultarea profundă, îl putem ajuta pe celălalt să se elibereze de percepțiile greșite care îi provoacă suferință.“

 

Thich Nhat Hanh este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați maeștri Zen din lumea contemporană, poet și activist pentru pace și drepturile omului. În anul 1967 a fost nominalizat de către Martin Luther King la Premiul Nobel pentru Pace.

Este autorul a peste 100 de cărți care abordează tematici precum meditația, conceptul de mindfulness sau budismul, volume care s-au vândut în peste trei milioane de exemplare doar în Statele Unite ale Americii.

Ca o formă de recunoaștere a impactului spiritual pe care-l are asupra umanității, este supranumit ,,celălalt Dalai Lama“.

Ultima actualizare pe 9 decembrie 2023 17:59 Detalii

Specificații: Cum să lupți

Data aparitiei:

May 2019

Nr. pagini

112

Tip coperta

Brosata

Format

137×200

Colectie

Introspectiv

Categorie

Religie & Spiritualitate

ISBN

978-606-33-3571-6

Traducator(i):

Andreea Rosemarie Lutic

Recenzii Utilizatori

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii.

Fii primul care își spune părerea despre: “Cum să lupți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10,47 leiSpartoo [Many GEOs]
Adaugă la lista de favoriteAdaugat la lista de favoriteEliminat din lista de favorite 0
Reduceri!
Cum să lupți

10,47 lei

Trivamag
Logo